Οι προβλέψεις για β΄γύρο σε Δήμο Πατρέων και Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Τα φαβορί για την κατάκτηση της δημαρχίας στην Πάτρα και της Περιφέρεια Δυτικής δείχνουν μυστικές δημοσκοπήσεις αλλά και το κλίμα στα social media και την κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι στιγμής δεδομένα καταγράφονται ως εξής:

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Nτέρμπι μεταξύ του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, που αυτή τη φορά (σ.σ. η τρίτη κατά σειρά) επιχειρεί να επανεκλεγεί με την στήριξη, εκτός του ΚΙΝΑΛ, και του ΣΥΡΙΖΑ, και του «γαλάζιου» Νεκτάριου Φαρμάκη.

Σύμφωνα με όλες τις, μέχρι τώρα, ενδείξεις ο κ. Κατσιφάρας θα τερματίσει πρώτος στον α΄γύρο, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα καταφέρει να κερδίσει τον υποψήφιο της ΝΔ στον β΄, καθώς ο «βενιζελικός» πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Κώστας Σπηλιόπουλος που φαίνεται ότι θα είναι τρίτος, δείχνει να προτιμά τον κ. Φαρμάκη από τον νυν περιφερειάρχη.

Δήμος Πατρέων

Οσον αφορά τον Δήμο Πατρέων, προβάδισμα για τον β΄γύρο έχει ο, προερχόμενος από το ΚΚΕ, σημερινός δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ενώ για τη δεύτερη θέση δίνεται «μάχη» ανάμεσα στον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Όσο για τις προβλέψεις για τον τελικό νικητή, ναι μεν ο σημερινός δήμαρχος φαίνεται ότι έχει περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο το «παιχνίδι» είναι ανοιχτό.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    21 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία