Πάτρα: Ακυρώνεται η συναυλία των Rotting Christ – Για σκοτεινές δυνάμεις κάνει λόγο o frontman του συγκροτήματ […]

Ακυρώνεται τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα καθώς η διοργανώτρια εταιρεία μετά από συνάντηση που είχε εκπρόσωπός της με τον Δήμαρχο Πατρέων αποφάσισε να υποβάλλει νέα αίτηση για την διεξαγωγή συναυλίας με τους Rotting Christ σε άλλη ημερομηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της εταιρείας δέχτηκαν ασφυκτικές πιέσεις όπως και απειλές από αγνώστους που δεν επιθυμούσαν την παρουσία των Rotting Christ στην Πάτρα.

Γιώργος Σταματόπουλος – GG Events – Διοργανωτής συναυλίας, ανακοίνωση στο facebook:Μετά από πολύωρη συζήτηση με το Δήμο Πατρέων και το Δήμαρχο προσωπικά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν βγάλαμε καμία άκρη.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας δυνατός χώρος που να μπορέσει να μας φιλοξενήσει για να γίνει το live σήμερα. Ως διοργάνωση απευθυνθήκαμε σε όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να γίνει αυτό το live, του οποίου τη διεξαγωγή πήραμε πολύ προσωπικά μιας και θιχτήκαμε και εμείς ως διοργανωτές και οι φίλοι αυτης της σπουδαίας μπάντας, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ LIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ.

Φάνηκε όμως διαλλακτικός στο να εξετάσει το θέμα μας για νέα αίτηση σε νέα ημερομηνία. Είμαστε σε επικοινωνία με το Σάκη Τόλη προκειμένου να μας δώσει νέα ημερομηνία και να κάνουμε εκ νέου την αίτηση στο Δήμο. Θα αναρτήσουμε για λόγους διαύγειας την αίτηση μας στη σελίδα του event, έτσι ώστε να ξερετε κι εσείς τι συμβαίνει, και επιτέλους να εξιχνιάσουμε πόσο μας δουλεύει ο Δήμος και αν μας δουλεύει.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Μπορείτε όλοι να πάρετε τα χρήματα της προπώλησης σας πίσω, τόσο στα φυσικά σημεία, όσο και στη Βίβα. Σας ευχαριστούμε όλους για την απέραντη στήριξη σας και ελπίζουμε ολόψυχα να τα πούμε όλοι μαζί στη νέα ημερομηνία!!! Stay tuned, θα υπάρξουν κι άλλες ενημερώσεις!

H ανακοίνωση της μπάντας στο facebook

Με μεγάλη θλίψη άλλα και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ πάρα τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί! Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα ματιά τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Η ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το όποιο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρονιά σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είστε σίγουροι ότι αυτήν την φόρα θα γίνει …NON SERVIAM!SAKIS εκ μερους των ROTTING CHRISTΥ.

Γ.1-Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις μέρες.

Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας2-Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδελφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι ολονών μας!


Πηγή