Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο)

Με τον πιο ιδανικό τρόπο, αυτόν που ταιριάζει στους ιστορικούς χορούς του Πατρινού Καρναβαλιού, έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών στο κατάμεστο από κόσμο Royal Theater.

Η νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του Πατρινού Καρναβαλιού αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον παλμό, το ξέφρενο κέφι, τον αστείρευτο χορό και τη γνήσια καρναβαλική διάθεση των ντόμινο και των καβαλιέρων, που απέδειξαν ότι η μαγεία, το μυστήριο και τα τεράστια αποθέματα των Μπουρμπουλιών καλά κρατούν και βασιλεύουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.

Η συνταγή της επιτυχίας του 4ου Μπουρμπουλιού εξασφαλίστηκε από τον Πασχάλη, που έδωσε τον καλύτερο εαυτό του αποζημιώνοντας με το παραπάνω τους φανατικούς φίλους των χορών. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες, που τον καταξίωσαν στις καρδιές των ακροατών, ήταν παρούσες και το κέφι στην ξεχωριστή βραδιά δεν ατόνησε στιγμή. Φρέσκος, αειθαλής και με σπάνια ενέργεια ο Πασχάλης είτε από τη σκηνή είτε μπλέκοντας μέσα στο πλήθος απέδειξε ότι γνωρίζει όσο κανένας άλλος τον τρόπο να φτιάχνει μοναδικές νύχτες διασκέδασης στην καρναβαλική Πάτρα και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τα Μπουρμπούλια, ενώ τα τραγούδια του είναι από τα πλέον αγαπημένα του κοινού κατά την καρναβαλική περίοδο.

Ιδανική σύντροφός του επί σκηνής αποδείχτηκε η Σοφία Αρβανίτη, με την οποία ένωσαν δυνάμεις, αξέχαστα τραγούδια και διαθέσεις και ξεσήκωσαν τον κόσμο στον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019.

Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο) Πάτρα: Με αξέχαστο τρόπο έπεσε η αυλαία των Μπουρμπουλιών (φωτο)


Πηγή