Πάτρα: Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης “Αγία Λαύρα” (φωτο)

Πάτρα: Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης "Αγία Λαύρα" (φωτο) Πάτρα: Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης "Αγία Λαύρα" (φωτο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα" πραγματοποίησε στο κέντρο Βελούχι τον Αποκριάτικο χορό της.

Η αίθουσα του κέντρου κατακλύστηκε από μέλη και φίλους της Στέγης και έγινε το αδιαχώρητο. Όλη η βραδιά ξεχύλιζε από κέφι και όλοι χόρευαν και τραγουδούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος της Στέγης κος Παναγιώτης Φραντζής ευχαρίστησε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Στέγη για άλλη μια φορά ενώ παράλληλα ευχήθηκε και σε όλες τις κυρίες, μιας και η χοροεσπερίδα συνέπεσε με τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας. Ως εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές κα Λυμπέρη Βασιλική απηύθυνε χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παρερεύθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού και του δημοσιογραφικού κόσμου της πόλης μας.

Oι φωτογραφίες είναι του κου Κων/νου Αθανασόπουλου.

Πάτρα: Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης "Αγία Λαύρα" (φωτο) Πάτρα: Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης "Αγία Λαύρα" (φωτο) Πάτρα: Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Στέγης Πολιτισμού και Παράδοσης "Αγία Λαύρα" (φωτο)


Πηγή