Πάτρα: Ξεκίνησε τη λειτουργία της στο νέο κτιριο η δημοτική ιματιοθήκη

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε την Δημοτική Ιματιοθήκη, η οποία λειτουργεί πλέον σε νέο κτίριο, επί της οδού Σολωμού, απέναντι από το Σκαγιοπούλειο. Μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Πελεκούδας.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους σε αυτή την κρίσιμη κοινωνική δομή του Δήμου.

Αμέσως μετά, δήλωσε: «Η Δημοτική Ιματιοθήκη μετακόμισε από το Αρσάκειο, του οποίου ξεκίνησε η ανακατασκευή και στεγάζεται πλέον εδώ, κοντά στο Σκαγιοπούλειο. Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές μας αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά το πόσο μεγάλες είναι οι δυνατότητες τους. έχουμε έναν σύγχρονο χώρο, καταπληκτικό για τα δεδομένα της χώρας μας, όπου μπορούμε να δίνουμε ρούχα στους συμπολίτες μας κάτω από ανθρώπινες συνθήκες και διαδικασίες. Εμείς φυσικά, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να φτάσουμε στο σημείο, να μην έχει κανείς ανάγκη να ζητάει ρούχα για να ντυθεί. Αν υπήρχε δουλειά για όλους και δεν υπήρχε φτώχεια, δεν θα ήταν αναγκαία η ύπαρξη της Δημοτικής Ιματιοθήκης.

Αγωνιζόμαστε να αλλάξουν οι συνθήκες και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει ενωμένα να αγωνιστεί ολόκληρη η πόλη, για δουλειά και μισθούς τέτοιους που θα επιτρέπουν σε όλους να έχουν αυτά που δικαιούνται».

Η Δημοτική Ιματιοθήκη θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2610243255.

Όπως είναι γνωστό, προτεραιότητα έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, όμως επειδή η προσφορά των πολιτών είναι μεγάλη, η Αντιδημαρχία Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, καλεί όσους συνδημότες μας έχουν ανάγκη, καθώς Σωματεία και Συλλόγους, να απευθυνθούν στην Δημοτική Ιματιοθήκη.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία