Πάτρα – Ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος για το θάνατο της Δήμητρας Χριστοπούλου

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο της Δήμητρας Χριστοπούλου, εκφράζει ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή η συνάδελφος εκπαιδευτικός Δήμητρα Χριστοπούλου, βυθίζοντας σε θλίψη την εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και για την εκπαίδευση.

Η εκλιπούσα υπηρετούσε ως δασκάλα στο 65ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Τίμησε το λειτούργημα του δασκάλου και προσέφερε τα μέγιστα στη δημόσια εκπαίδευση. Σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πάντα χαμογελαστή, ευγενική, δημιουργική και βαθιά προσηλωμένη στα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Έδινε απλόχερα αγάπη σε όλους και κυρίως στους μαθητές της.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της και συνάδελφό μας Θεόδωρο, στην κόρη τους και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένη συναδέλφισσα".


Πηγή