Πάτρα: Πέθανε η Ντέπυ Παπαφιλοπούλου, πρώην μέλος της καρναβαλικής επιτροπής

Πέθανε η γνωστή Πατρινή Ντέπυ Παπαφιλοπούλου η οποία είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής. Πρίν λίγους μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της.

Είχε δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Πηνελόπη καθώς και μια εγγονή που έφερε το όνομά της, Δέσποινα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Πολλοί φίλοι της αποχαιρετούν την Ντέπυ Παπαφιλοπούλου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πρώην βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, Άντρια Παναγοπούλου έγραψε:

«Ένας τόσο γλυκός και δοτικός άνθρωπος «έφυγε» από κοντά μας … Μια ΚΥΡΙΑ από τις λίγες, ένα χαμόγελο που πάντα θα θυμάμαι!

Ήσασταν πάντα τόσο καλή και πρόθυμη να βοηθάτε παντού.. με όρεξη και ψυχή μικρού παιδιού… Τέτοια μέρα κανονικά θα αγκαλιαζόμασταν καρναβαλίζοντας στην Πάτρα.

Δε θα ξεχάσω ποτέ τα πρωινά καφεδάκια που πίναμε στα Ψηλά Αλώνια και όσα μοιραζόμασταν από καρδιάς!

Καλό ταξίδι αγαπημένη μου.. ευχαριστώ για Ο Λ Α…για Ο Λ Α όμως!»

Αγγελική Κατσιγιάννη Η ΝΤΕΠΥ κορίτσια;;;;;αδύνατον !!

Τι λες τώρα…πως !!!

Ασημάκης Παπαδάτος Μέντης Τι να πω κρίμα νέα γυναίκα γεμάτη ζωή την ήξερα καλά γιατί ήμασταν γειτόνοι εύχομαι να έχει καλό παράδεισο τα υπόλοιπα όλα είναι περιττά

Massimo Sciancalepore axxaxaaxax ranaki poly omorfi n

Η Anna Maria Rogdaki είναι με την Dora Rogdaki και 3 ακόμη.

Κι εκεί που εσύ δε θα έλειπες από τη χαρά του καρναβαλιού, αναχώρησες για άλλους αιώνιους τόπους.. Καλό ταξίδι αγάπη μου. Καλό ταξίδι Δέσποινα μας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Konstantina Tsichritzi Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της…. Τι κακό είναι αυτό….!!!!!

Aggeliki Nikolopoulou απίστευτο……….. πόσοι ακόμα πια???? Ο Θεός να την ξεκουράσει !!!

Maria Christopoulou Badas Πολύ κριμας υπέροχη κυρία

Lena Kalentzoti ωχχχχ, τι κακο μαντατο….καλη μου Δεσποινα απιστευτο….θα σε θυμαμαι να κανουμε “πυλη” στην παρελαση..και οχι μονοΗ Ελενα Τουλα

Καλό ταξίδι αγαπημενη μου φίλη …..βιαστηκες…..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται η Depy Papafil, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο

Αγγελική Νικολετάτου Καλο Παραδεισο φιλεναδα ….γιατι ετσι ξαφνικα και αναπαντεχα;;;;Αγγελική Κατσιγιάννη Καλό ταξίδι Ντέπυ …….μου γιατί βιαστηκες ;;;;;;;;;;;;;δύναμη στη οικογένεια σου !!!!


Πηγή