Πάτρα – Στη μνήμη του Ηλία Κατσαούνου έγιναν τα 4×1000 σκυταλοδρομίας στα Βίκος Street Relays!

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί του 53ου Δημοτικού καθώς και άλλων σχολείων της Πάτρας, ήταν εκεί το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2019 στην Πλατεία Γεωργίου, μαζί με φίλους δρομείς του Ηλία Κατσαούνου και γενικότερα ανθρώπους που γνώρισαν τον Ηλία, ως μια ελάχιστη εκδήλωση μνήμης.

Παρούσα βέβαια και η γυναίκα του Μαρία με την κόρη του Γεωργία, καθώς και ο αδελφός του Αποστόλης, οι οποίοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του πολιτιστικού Οργανισμού και φίλο του Ηλία, κ. Τάκη Πετρόπουλο. Συγκινητική η στιγμή του τερματισμού στα 5χλμ ομάδας δρομέων που έτρεξαν συμβολικά τον αγώνα και τερματίζοντας φώναξαν ΗΛΙΑΣ…ΗΛΙΑΣ.

Πάτρα - Στη μνήμη του Ηλία Κατσαούνου έγιναν τα 4x1000 σκυταλοδρομίας στα Βίκος Street Relays! Πάτρα - Στη μνήμη του Ηλία Κατσαούνου έγιναν τα 4x1000 σκυταλοδρομίας στα Βίκος Street Relays! Πάτρα - Στη μνήμη του Ηλία Κατσαούνου έγιναν τα 4x1000 σκυταλοδρομίας στα Βίκος Street Relays! Πάτρα - Στη μνήμη του Ηλία Κατσαούνου έγιναν τα 4x1000 σκυταλοδρομίας στα Βίκος Street Relays!


Πηγή