ΠΑΤΡΑ: Πιάστηκε σαν ποντικός ο επαγγελματίας………..Κλέφτης!!!

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επιπλέον, αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο 37χρονος, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τη στιγμή που διαρρήγνυε ψητοπωλείο και επιχειρούσε να εισέλθει στο εσωτερικό του.

Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πρόεκυψε ότι ο δράστης, είχε διαπράξει ακόμη δέκα κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του έτους 2018 μέχρι και την 14-1-2019 ο 37χρονος διέπραξε δέκα κλοπές σε καταστήματα και γραφεία στην Πάτρα, απ’ όπου αφαίρεσε συνολικά 1.150 ευρώ, από τις ταμειακές μηχανές και από χώρους των γραφείων.

Ως προς την μεθοδολογία του δράστη επισημαίνεται ότι είτε ανασήκωνε με κατσαβίδι εξωτερικές γυάλινες θύρες εισόδου των καταστημάτων, είτε παραβίαζε με κατσαβίδι τις κλειδαριές των εξωτερικών θυρών.

Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 37χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ως πειστήρια, ένα ζεύγος αθλητικά παπούτσια τα οποία φορούσε κατά την διάπραξη των κλοπών και έχουν αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικά υλικά από τους χώρους των περιστατικών, καθώς και ένα κατσαβίδι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει κατ΄επανάληψη τις Αρχές τα τελευταία χρόνια για παρόμοια αδικήματα.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία