Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο)

Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητικούς συλλόγους αντιπτέρισης Απολλώνιου Πατρών και Ν.Ε.Πατρών έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος badminton όπου διεξάχθηκε στην Πεύκη Αττικής το Σαββατοκύριακο 16/17 Μαρτίου.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι Πατρινοί αθλητές αγωνίστηκαν σε 4 από τους 10 τελικούς της διοργάνωσης με απολογισμό 4 χρυσά και 4 ασημένια μετάλλια. Το μέγεθος της μεγάλης αυτής επιτυχίας φαίνεται και από το γεγονός ότι σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνίστηκαν συνολικά 176 αθλητές και αθλήτριες από 28 σωματεία. Την Πατρινή αποστολή αποτέλεσαν οι αθλητές και αθλήτριες: Γαλάνης Στέφανος, Μπούλης Ανδρέας, Πανάρετος Βίκτωρας, Γιαννακοπούλου Βικτωρία, Αλεξανδρόπουλος Θοδωρής, Λιόλιου Αναστασία, Στηλιδιώτης Αριστοτέλης, Βαγενά Κων/να, Σωτηρόπουλος Άκης, Θεοδωρακόπουλος Γιώργος, Κτενάς Γιώργος, Κούτρας Αναστάσης, Αθανασόπουλος Νικόλας, Αθανασόπουλος Κωστής, Μενεγάτος Άγγελος και Δεληβοριά Χριστίνα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά το άθλημα της αντιπτέρισης στην Πάτρα οι προπονητές των ομάδων Μπονέλης Γιώργος και Μπονέλης Κώστας δηλώνουν ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το άθλημα του badminton στην πόλη μας και θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά έτσι ώστε να μην σταματήσουν να έρχονται επιτυχίες σαν την σημερινή.

Στην κατηγορία παίδων κορασίδων ο Σωτηρόπουλος Άκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό αγοριών και η Κων/να Βαγενά το χρυσό μετάλλιο στο απλό κοριτσιών ενώ μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε το γεγονός ότι στο μεικτό διπλό της ίδιας κατηγορίας αγωνίστηκαν στον τελικό τα ζευγάρια από την Πάτρα Σωτηρόπουλος-Βαγενά και Στηλιδιώτης Αριστοτέλης -Λιόλιου Αναστασία με τους πρώτους να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο και τους δεύτερους το ασημένιο. Στην κατηγορία Νέων ανδρών Νέων γυναικών το ζευγάρι Κτενάς Γιώργος-Δεληβοριά Χριστίνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του μεικτού διπλού.

Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο) Πατρινοί αθλητές αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος στο Badminton (φωτο)


Πηγή