Πολιτικός σεισμός στη Βουπρασία. Ενθουσιώδης υποδοχή του υποψηφίου δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρ […]

Σεισμός πολιτικός πολλών ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου στα Καλυβάκια Βουπρασίας, όπου ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύση Μάλλιαρη, βρέθηκε σύσσωμος σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του αρχηγού της παράταξης, η υποψήφια δημοτική σύμβολος Χρύσα Θεοδωροπούλου, η οποία κατάγεται από την περιοχή.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Μάλιαρης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Βουπρασίας, τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ιωάννα και τον υιό του Δημήτρη.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χρύσα Θεοδωροπούλου, παρέστη ακόμα ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λεωνίδας Σκαλτσάς, σύσσωμο του ψηφοδέλτιο της παράταξης, καθώς και πλήθος ετεροδημοτών από την Πάτρα, φυσικά οι κάτοικοι του χωριού και των γύρω κοινοτήτων.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύσης Μάλιαρης, άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις των κατοίκων και παρουσίασε το όραμά του και το πρόγραμμα της παράταξης για τον δήμο.
Το Patranews μαζί με το Patravoice και το Iliavoice ήταν στην εκδήλωση, διαπιστώνοντας το κύμα ενθουσιασμού που επικρατεί στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης για την υποψηφιότητα του κ. Διονύσιου Μάλιαρη.
Αργά το μεσημέρι, όταν το κλίμα χαλάρωσε λόγω και του εορταστικού κλίματος των ημερών, με φροντίδα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Χρύσας Θεοδωροπούλου, παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του αρχηγού και των στελεχών του συνδυασμού με πλούσια εδέσματα.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τον ιδιοκτήτη του ομίλου ΜΜΕ επιχειρήσεων Patranews, Patravoice και Iliavoice, Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, η προσφορά τούρτας από τον Τάκη Αλεξόπουλο των κορυφαίων ζαχαροπλαστείων Κάραβελ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία