Πύργος: Αθρόα προσέλευση στην προσυνεδριακή του ΚΙΝΑΛ

Από αθρόα προσέλευση χαρακτηρίστηκε η χθεσινή προσυνεδριακή διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής στον Πύργο, ενόψει του συνεδρίου από τις 29 ως τις 31 Μαρτίου, καθώς η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά.

Κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τους πολίτες για την αξιοσημείωτη ανταπόκρισή τους στη διαδικασία και απέδωσε τα εύσημα στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας για ενεργοποίηση και κινητοποίηση του κόσμου της Κεντροαριστεράς.

«Αντέξατε σε δύσκολες συνθήκες και συμβάλλετε στη νέα προσπάθεια που κάνει το Κίνημα Αλλαγής. Στρατευόμαστε σε ένα κοινό εγχείρημα στο οποίο είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Μια προσπάθεια που κάνει η Φώφη Γεννηματά από την πρώτη μέρα που ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τον Ιούνιο του 2015, τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν το επάρατο κόμμα, έφταιγε για τα πάντα και οι δημοσκοπήσεις μας έδειχναν εκτός Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια με έναν νόμο και έναν άρθρο και η Νέα Δημοκρατία δεν είχε μπει ακόμα στη φάση που έχει μπει τώρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χρηστίδης.

Τη διαδικασία άνοιξε ο γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής, Σάκης Γιατράς, ο οποίος τόνισε ότι το συνέδριο είναι κρίσιμο καθώς όλοι ζητούν την ομογενοποίηση του χώρου και να πορευθεί ο νέος κεντροαριστερός φορέας συντεταγμένα στις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης τοποθετήθηκαν ο βουλευτής Ηλείας, Γ. Κουτσούκος, ο πρ. βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μιχ. Κατρίνης, οι υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας Εύη Βεργοπούλου, Δήμητρα Ζαφειροπούλου, Σάκης Κότσιφας, Αριστομένης Χρόνης, καθώς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αλέξανδρος Σταγγουράκης.


Πηγή