Πύργος: Μεγαλειώδης συγκέντρωση του υποψήφιου δήμαρχου Στάθη Καννή

Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος για την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή, της παράταξης «Μπορούμε», στο Συνεδριακό της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο , το απόγευμα του Σαββάτου. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, όπως και στους πέριξ χώρους.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε video με εικόνες του παλιού Πύργου, με περίληψη του Προγράμματος της Παράταξης και της πορείας του Στάθη Καννή μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος ανέβηκε στο βήμα αναπτύσσοντας το πρόγραμμά του για τον Δήμο Πύργου και στην συνέχεια παρουσίασε 33 πρώτους υποψήφιους Συμβούλους της παράταξής του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε σχετικά:

To Συνεδριακό αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει την αγάπη σας. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη χθεσινή σας παρουσία, η οποία απέδειξε ότι όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αλλάξουμε τη μοίρα του δήμου Πύργου. Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου έγινε. Ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, δίπλα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες.


Πηγή