“Σεισμός” στο διαδίκτυο από την κοινή κάθοδο Μάλιαρη- Θεοδωροπούλου με τον Συνδυασμό “Δύναμη […]

Πραγματικό πάταγο προκάλεσε η αναγγελία της προσχώρησης της Χρύσας (Χρυσάνθης) Θεοδωροπούλου-Κωστίκα στον Συνδυασμό «Δύναμη ευθύνης» του υποψηφίου Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη.

xrysaaa.jpg

Μόνο έως σήμερα το πρωί (όπως φαίνεται και από το σχετικό στιγμιότυπο), είχαν διαβάσει στο Patra News.gr την είδηση περισσότεροι από 8.200 μοναδικοί χρήστες, ενώ έως τώρα έχουν ξεπεράσει τους 10.00 χρήστες, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται θεαματικά!
Μάλιστα, η είδηση έγινε πρώτο θέμα και σε άλλα ειδησεογραφικά sites της Αχαϊας και της Ηλείας, προσδίδοντας το ειδικό πολιτικό βάρος που ενέχει η συνεργασία-βόμβα Μάλιαρη- Θεοδωροπούλου.
Γίνεται φανερό πλέον ότι η κάθοδος της Χρύσας Θεοδωροπούλου-Κωστίκα ως υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης», ενισχύει ακόμη περισσότερο την δυναμική του Διονύση Μάλιαρη και ταυτόχρονα υπογραμμίζει ακόμη πιο εμφατικά τη γυναικεία συμμετοχή στην Παράταξη «Δύναμη ευθύνης».

Και αυτό, γιατί πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην περιοχή Βουπρασίας-Καλυβάκια, που διαθέτει μεγάλη διείσδυση και ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία, ως αυτοδημιούργητη και επιτυχημένη επιχειρηματίας, με μεγάλη οικογενειακή παράδοση και αναφορά.

Μάλιστα, η κα Θεοδωροπούλου-Κωστίκα αποτελούσε το τελευταίο διάστημα διακαή πολιτικό πόθο και για ακόμη τρεις Παρατάξεις του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οι οποίες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την εντάξουν στη δύναμή τους.

Τελικά όπως αποδείχθηκε, το φιλόδοξο και ρεαλιστικό πρόγραμμα του Διονύση Μάλιαρη, αποτέλεσε την θρυαλλίδα για την τελική απόφαση της κας Θεοδωροπούλου , η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου έδωσε τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία