ΣΚΕΑΝΑ: Τα μελανά σημεία, του Πατρινού Καρναβλιού 2019

Άλλο ένα Πατρινό καρναβάλι πέρασε στην ιστορία. Ένα καρναβάλι πετυχημένο σε γενικές γραμμές όσον αφορά την προσέλευση των επισκεπτών, την οργάνωση από το Δήμο, τη συμμετοχή groups με ευφάνταστες στολές και άρματα στην παρέλαση, τους ωραίους χορούς και την καλή διάθεση όλων στο μεγάλο πάρτυ της πόλης.

Ένα καλό καρναβάλι που γενικά έδωσε την αίσθηση πως η πόλη μπορεί να διοργανώνει σωστά τη μεγάλη της γιορτή, το μεγάλο της brand name και η εστίαση έδωσε σε μεγάλο βαθμό πετυχημένες εξετάσεις στο θέμα της φιλοξενίας και της διαχείρισης της διασκέδασης των επισκεπτών και των πελατών.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους, στο Δήμο και σε όλους τους πολίτες.

Θα σημειώσουμε όμως τα μελανά σημεία, αυτά που αν θεραπευθούν θα μπορούμε να έχουμε μια πραγματικά λαμπρή γιορτή, με υψηλότερο επίπεδο επισκεπτών.

Τα θέσαμε στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΚΕΑΝΑ το Δεκέμβρη, στην αγορά Αργύρη, με προσκεκλημένους όλους τους αρμόδιους φορείς και θα το ξανακάνουμε συνέχεια μέχρι την εξάλειψη τους.

Την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις πάλι με το Δήμο , την Αστυνομία, το Επιμελητήριο, το Υγειονομικό και τον ΕΦΕΤ για να γίνει απολογισμός και ανάλυση των επίμαχων σημείων.

Ζητήσαμε το Δεκέμβρη, ζητάμε τώρα και θέλουμε πάντα ως ΣΚΕΑΝΑ τα εξής:

  • Ασφάλεια για τους πολίτες όσον αφορά τη διάθεση ποτών και τροφίμων από παράνομους πλανόδιους πωλητές και γενικά από καταστήματα μη υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Να σταματήσει η τριτοκοσμική εικόνα με ψησταριές στους δρόμους και τα πεζοδρόμια
  • Να σταματήσουν να τοποθετούνται ηχεία μεγάλης έντασης έξω από τα καταστήματα εστίασης
  • Να τοποθετούνται κατά το τριήμερο σε καίρια σημεία της πόλης χημικές τουαλέτες

Όλα αυτά τα θέματα θα τίθενται ξανά και ξανά μέχρι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του καρναβαλιού μας και να γίνει ομορφότερη η εικόνα της πόλης.

Ας διαφυλάξουμε τη μεγάλη μας γιορτή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία