Στην Ηλεία ο Σωκράτης Φάμελος

Στην Ηλεία θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Σωκράτης Φάμελλος, προκειμένου να δρομολογήσει δύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν την Ηλεία. Το μεσημέρι θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα και θα υπογράψει τη σύμβαση για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της πόλης στη 1 μ.μ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Φάμελος θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει στις 5 μ.μ. η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρωςμε θέμα την αξιοποίηση του Καϊάφα και τον Κυπαρισσιακό Κόλπο. Στην ίδια εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑΔ), Γιώργος Τερζάκης.

Στην εκδήλωση αναμένεται να συζητηθούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο και η επικείμενη αναβάθμιση μέσω ΕΣΠΑ, προκειμένου να καταρτιστεί αναπτυξιακό πλάνο σε βάθος χρόνου.


Πηγή