Στο Πατρινό Καρναβάλι… όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics)

Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics)

Το πλήρωμα 81 έδωσε έναν μπλε τόνο στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Μας είπε "Όλα μπλε… Όλα κομπλέ" και βγήκε στους δρόμους της Πάτρας για να κάνει αίσθηση με την παρουσία του. Η αλήθεια είναι αυτή. Όταν έχουμε καρναβάλι όλα είναι κομπλέ, ότι χρώμα και αν βλέπουμε μπροστά μας.

Βλέπετε, στο καρναβάλι αφήνεις στην άκρη όλα σου τα προβλήματα και τις έγνοιες και τρέχεις χορεύοντας στους δρόμους. Όπως έκαναν και τα μέλη του πληρώματος 81.

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.

Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics) Στο Πατρινό Καρναβάλι... όλα είναι κομπλέ και το 81 ντύθηκε στα μπλε! (pics)


Πηγή