Συγκλονίζει το ευχαριστήριο της οικογένειας του εύζωνα Σπύρου Θωμά. “Νιώσαμε να γίνεται γιος όλων σας […]

Η οικογένεια του ΧΡΗΣΤΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΘΩΜΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην απροσδόκητη δοκιμασία μας για την πρόωρη μετάβαση εις ΚΥΡΙΟΝ του αγαπημένου μας υιού ΣΠΥΡΟΥ.
Νοιώθοντας την ολόψυχη παρουσία του κόσμου, επωνύμου και ανωνύμου στον απροσδιόριστο σε μέγεθος πόνο μας στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του γιού μας, που νοιώσαμε να γίνεται γιος όλων σας δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε ένα μεγάλο εκ βάθους καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, που χοροστάτησε στην Εξόδιο Ακολουθία και για τη συνεχή πραγματική του συμπαράσταση, τις πατρικές νουθεσίες και αγάπη του. Επίσης τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ και λοιπό ιερό κλήρο για τη συμμετοχή τους στο βαρύ μας πένθος.
Η τιμή που εκφράστηκε στον ΣΠΥΡΟ ΜΑΣ από τον κ.κ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την ταυτόχρονη παρουσία του εκπροσώπου του αντιπτεράρχου ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς Συνταγματάρχη ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΡΟΔΟΛΦΟ, τους αξιωματικούς και ιδιαίτερα τους Εύζωνες που δεν είχαν τη δύναμη να κρύψουν τον πόνο και τη συγκίνησή τους.
Ακόμη την Ελληνική Αστυνομία που με την παρουσία της διευκόλυνε σημαντικά το τελετουργικό της εκδημίας του Σπύρου.
Ο αβάσταχτος πόνος μας ως οικογένεια, νοιώσαμε ότι έγινε πόνος για όλους τους φίλους του ΣΠΥΡΟΥ και όλους τους Ελληνες χωρίς γεωγραφικά όρια.
Τα συναισθήματα ΛΥΠΗΣ και ΠΟΝΟΥ του ανθρώπου ενεργοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.
Οι προσευχές σας για καλό κατευόδιο του ΣΠΥΡΟΥ μας απαλύνουν και ανακουφίζουν τον πόνο μας.
Στην καυτή και αδυσώπητη έρημο της ζωής μας, έχουμε στα χείλη μας τη δροσοσταλίδα της παρηγοριά σας.
Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι από την καρδιά όλων, δεν θα δραπετεύσει ποτέ αυτός ο ΣΠΥΡΟΣ, που όσοι τον γνώρισαν και αγάπησαν τόσο πολύ, γιατί ήταν ξεχωριστός.
Ο μεγαλοδύναμος Θεός τον ήθελε και τον πήρε κοντά του, στερώντας την παρουσία του από την οικογένεια μας, διατηρώντας την ελπίδα σε εμάς ότι ο ΣΠΥΡΟΣ θα κερδίσει την αιωνιότητα χωρίς να έλθει αντιμέτωπος με τις δυσκολίες και απρόβλεπτα της σύγχρονης ζωής στο μέλλον, που ελλοχεύουν με βεβαιότητα για τους νέους μας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία