Συνάντηση του Υποψήφιου Δήμαρχου Διονύση Μάλιαρη στη Αρετή, Κουρτέσι και Καπελέτο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Διονύσης Μάλιαρης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του «Δύναμη Ευθύνης», επισκέφτηκε την Αρετή, το Κουρτέσι και Καπελέτο.

Ο κ. Μάλιαρης και οι συνεργάτες του άκουσαν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των συγκεκριμένων χωριών, ενημερώθηκαν επισταμένως για τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για τα τρία αυτά χωριά και δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί σε μέγιστο βαθμό η καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έδειξε για μια ακόμα φορά, με την επιτόπια παρουσία του, πόσο ευαισθητοποιημένος είναι στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, επιλέγοντας την προσωπική επαφή μαζί τους ώστε να σχηματίσει και ιδία αντίληψη. Οι επισκέψεις του Διονύση Μάλιαρη σε χωριά και περιοχές του Δήμου θα συνεχιστούν σε καθημερινή σχεδόν βάση, γιατί όπως εκτιμά και ο ίδιος, μόνο με αυτό τον τρόπο, δηλαδή με την προσωπική επαφή και την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, θα προκύπτουν ιδέες για ένα καλύτερο Δήμο

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία