Σ. Κότσιφας: «Κακόβουλα και αβάσιμα όσα διαρρέουν για τη νομιμότητα της υποψηφιότητας του κ. Μάλιαρη»

Την βεβαιότητα πως η απόφαση του Εφετείου θα είναι αθωωτική για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Διονύσιο Μάλιαρη και τους λοιπούς καταδικασθέντες εξέφρασε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΙΟΝΙΟΝ FM και στον Δημήτρη Κολόκα ο έγκριτος νομικός και υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) κ. Σάκης Κότσιφας.

Ο κ. Κότσιφας μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτό το συμπέρασμα και χαρακτηριστικά επισήμανε ότι και στην πρωτοβάθμια δίκη, η καταδικαστική απόφαση δεν ήταν ομόφωνη αφού δύο (2) δικαστές ψήφισαν υπέρ της ενοχής και ένας υπέρ της αθώωσης όλων των κατηγορουμένων. Αξιοσημείωτο είναι ότι την αθώωση όλων των κατηγορουμένων επρότεινε και ο Εισαγγελέας.

Παράλληλα ο κ. Κότσιφας χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα και παραπλανητικά τα όσα έχουν ακουστεί και διαδοθεί και αφορούν την δυνατότητα του κ. Μάλιαρη να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Επεσήμανε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ότι λέγεται και διαδίδεται είναι κακόβουλο και νομικά αβάσιμο. Ο κ. Μάλιαρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 και την εκλογή του ως Δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα την αποφασίσει το εκλογικό σώμα και όχι οι ανεύθυνες διαδόσεις και τα πολιτικά ανεπίτρεπτα και αβάσιμα σχόλια που υποβαθμίζουν το επίπεδο και την ποιότητα της πολιτικής ζωής.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία