Τάκης Αντωνακόπουλος: Συμπαράσταση στον αγρότη = καλλιεργητή – θύμα αδίστακτων εξαγωγέων

Τον Κο Ευθυμιόπουλο Γιάννη,καλλιεργητή κηπευτικών,στον Καρδαμά επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ», Καρδιολόγος, Αντωνακόπουλος Παναγιώτης.

Ως γνωστό ο συγκεκριμένος παραγωγός έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς εξαγωγέα καρπουζιών,όταν πρόσφατα ζήτησε να του καταβληθούν οι οφειλές 20.000 ευρώ,λόγω πώλησης των προιόντων του από το καλοκαίρι.

Ο Κος Αντωνακόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον Κο Ευθυμιόπουλο, θεωρώντας ότι στο πρόσωπό του αντανακλάται το τεράστιο πρόβλημα αθροισμένων καθυστερούμενων οφειλών συγκεκριμένου εξαγωγέα σε παραγωγούς κηπευτικών- πορτοκαλιών και άλλων προϊόντων.

Δεσμεύτηκε ότι θα συμμετέχει ο ίδιος ενεργά στον αγώνα διεκδίκησης των οφειλόμενων χρημάτων εκ μέρους των παραγωγών.

Να θυμίσουμε ότι στο Δήμο Πύργου είναι αρκετοί οι παραγωγοί – θύματα αυτής της πρωτάκουστης προκλητικής συμπεριφοράς από εξαγωγείς. Αποκορύφωμα δε ήταν η βίαιη συμπεριφορά τραυματισμός του αγρότη- θύματος από «μπράβο» της επιχείρησης.

Ο Γιάννης Ευθυμιόπουλος ευχαρίστησε τον Κο Αντωνακόπουλο και του εξέφρασε την στήριξή του στον αγώνα για την Δημοτική Αρχή Πύργου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κος Ευθυμιόπουλος έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Καρδαμά επί χρόνια ,Πρόεδρος Συνεταιρισμού Καρδαμά και Αντιπρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συναιτερισμών Αμαλιάδας.


Πηγή