Τα άρματα είπαν το δικό τους “αντίο” στη γιορτή της Πάτρας (pics)

Τα καρναβαλικά άρματα κατέβηκαν στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας και πήραν θέση για να παρακολουθήσουν και αυτά την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Βασιλιάς, ο Γορίλας και όλοι οι ακόλουθοί τους από την πλούσια δουλειά που έκαναν φέτος τα μέλη του Καρναβαλικού Συνεργείου, που εντυπωσίασαν στις δύο μεγάλες παρελάσεις, αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο τη φετινή μεγάλη γιορτή, σε ένα μώλο που είχε γεμίσει από κόσμο.

Πρώτα από όλα όμως χαιρέτισαν τον Βασιλιά τους που μετά από λίγη ώρα κάηκε στην πυρά, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Τα άρματα στο χρώμα μιας καρναβαλικής νύχτας και με φόντο τη θάλασσα, τα πυροτεχνήματα και τους χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες που είχαν συγκεντρωθεί στο μώλο της Αγίου Νικολάου, ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Οι φωτογραφίες είναι του Λεωνίδα Αξιώτη.

Τα άρματα είπαν το δικό τους "αντίο" στη γιορτή της Πάτρας (pics) Τα άρματα είπαν το δικό τους "αντίο" στη γιορτή της Πάτρας (pics) Τα άρματα είπαν το δικό τους "αντίο" στη γιορτή της Πάτρας (pics) Τα άρματα είπαν το δικό τους "αντίο" στη γιορτή της Πάτρας (pics) Τα άρματα είπαν το δικό τους "αντίο" στη γιορτή της Πάτρας (pics) Τα άρματα είπαν το δικό τους "αντίο" στη γιορτή της Πάτρας (pics)


Πηγή