Φημολογία για συμμετοχή της Μαριάννας Τουμασάτου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δύο πρόσωπα πολύ γνωστά από την τηλεοπτική τους παρουσία σε πετυχημένες σειρές βολιδοσκοπούν σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου για να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο.

Πρόκειται για τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Μαριάννα Τουμασάτου οι οποίοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί από τη συμμετοχή τους σε σειρές του Mega οι οποίες σημείωναν μεγάλη τηλεθέαση ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, το οποίο προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα δεν έχει κρύψει ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δεν μετάνιωσε.

Στη σχετική ερώτηση της Σάσας Σταμάτη τον περασμένο Νοέμβριο είχε απαντήσει χαρακτηριστικά:

«Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Γιατί ανεχθήκαμε κυβερνήσεις πολλών χρόνων, είχαμε μια ανοχή απέναντι σε όλα αυτά και ξαφνικά δεν έχουμε ανοχή για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ λίγο καιρό αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση και μέχρι τώρα αυτά που κάνει είναι με υπογραφές προηγουμένων».

Η προσέγγιση που έχει γίνει προς την πλευρά των δύο ηθοποιών, χαρακτηρίζεται, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ως σοβαρή και αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η στροφή της Κουμουνδούρου σε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο δείχνει ότι η πρώτη ομάδα υποψηφίων ευρωβουλευτών δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να επιχειρείται μία επικοινωνιακή ρελάνς.

parapolitika.gr


Πηγή