Αποκριάτικος χορός Εμπορικού και Αχαϊκής – Ένας χορός … αλλά παλαιά (φωτο)

Με καθολική συμμετοχή των Δημοτών της Δυτικής Αχαΐας ο Εμπορικός Σύλλογος Δύμης και η ομάδα της Αχαϊκής , «κέρδισαν» το στοίχημα , διοργανώνοντας έναν αποκριάτικο χορό που είχε μια αίγλη από παλιά ! Ένας χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι και διασκέδαση.

Το παρόν έδωσε η χορευτική ομάδα του Danza Club και της Μαρίας Μπαχρά , ενώ στη συνέχεια την «πίστα» ανέλαβαν οι , Βασίλης Ακριβός , Ανδρέας Κολοβός, Μάκης Αργυρόπουλος, Βασίλης Κωστούλας, Αλεξάνδρα Βενέρη και Χρήστος Ματσινόπουλος.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης βράβευσε τον Ιωάννη Φραγκούλια , ως τον Μακροβιότερο Έμπορο , ενώ απένειμε και τιμητική πλακέτα στον καταξιωμένο Αχαγιώτη επιχειρηματία, συν-ιδιοκτήτη της Med Frigo, Σωτήρη Μπρακατσέλο.

Η Διοίκηση της Αχαϊκής , βράβευσε για τη προσφορά τους στον Αθλητισμό της Δυτικής Αχαΐας την ομάδα της Αχαγιάς 82 , τον Πανμοβριακό Ριόλου , τον Βασίλη Νιφόρα , καθώς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζούδα.

Τέλος υπήρξε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα από τα καταστήματα της Δυτικής Αχαΐας.

Δείτε φωτογραφίες

xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (1)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (2)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (3)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (4)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (5)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (6)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (7)xoros-emporikou-syllogou-axaikis-2019 (8)


Πηγή