Eκ νέου αύριο στον Εισαγγελέα ο 69χρονος που σκότωσε τον Α. Χριστοδουλόπουλο στο Ελαιοχώρι- Του όρισε δικηγόρο […]


Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο προκειμένου να απολογηθεί ο 69χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 52χρονο συγχωριανό του, Ανδρέα Χριστοδουλόπουλο στο Ελαιοχώρι. Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου για τα όπλα, ενώ δικηγόρο του όρισε σήμερα το δικαστήριο.

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 4 χθες το απόγευμα στην μέση του δρόμου στο κέντρο του χωριού, όταν – σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής- ο άτυχος 52χρονος συνάντησε τον 69χρονο και φέρεται να τού ζήτησε εξηγήσεις γιατί τον επιβάρυνε οικονομικά καταναλώνοντας ρεύμα από την πατρική του οικία μέσω χρήσης μπαλαντέζας!

Ο καβγάς μέσα σε λίγη ώρα κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο 69χρονος δεν δίστασε να πάρει το μαχαίρι και να του το καρφώσει στην κοιλιά και τον θώρακα!

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην «Γ» πως ο δράστης κατάφερε το πρώτο πλήγμα την ώρα που το θύμα ήταν σκυμμένος στο αυτοκίνητό του και όταν προσπάθησε να ξεφύγει, τον καταδίωξε λίγα μέτρα και στη συνέχεια τον έπληξε καίρια στην κεντρική αρτηρία. Κάτοικοι και διερχόμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, να σταματήσουν την αιμορραγία, αλλά δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα (στις 16:45), υπέκυψε στα βαριά τραύματά του, στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου διεκομίσθη εσπευσμένα με πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Οι κάτοικοι του χωριού «πάγωσαν» καθώς είδαν το έγκλημα εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπος που είχε βοηθήσει τον 69χρονο, θα του αφαιρούσε την ζωή του!

ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του διέφυγε από τον τόπο της τραγωδίας και κρύφτηκε σε αποθήκη του δημοτικού σχολείου του χωριού, όπου και τον εντόπισαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, έχοντας στην κατοχή του και το «φονικό όπλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τη δικαιοσύνη καθώς ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Είχε αποφυλακιστεί τελευταία και τον συντηρούσε μια γυναίκα, συγγενικό πρόσωπο του θύματος που πλέον δεν είναι στη ζωή. Οι συγχωριανοί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που προκαλούσε και κάποιοι λένε πως ήταν θέμα χρόνου να γίνει το… κακό!


Πηγή