Εκλογές Συνέδρων ΚΙΝΑΛ: Γκρέμισε τις… γέφυρες η αθρόα προσέλευση!

Σαφές πολιτικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλαν χθες οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκλογής συνέδρων του κεντροαριστερού φορέα στην Ηλεία ενόψει του 2ου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου, που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με την παρουσία πλήθους πολιτών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εφ. «Πατρίς», ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος δήλωσε ότι η αθρόα συμμετοχή των πολιτών δίνει απάντηση σε όσους μηχανεύονται σενάρια εξαφάνισης του μεσαίου χώρου και άφησε αιχμές προς όσους επιχειρούν να στήσουν πολιτικές γέφυρες εξυπηρετώντας συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

«Εμείς θα κατοχυρώσουμε τον καθοριστικό μας ρόλο στις εξελίξεις για να υπάρχει προοδευτική πορεία για τη χώρα και να τελειώσει το αδιέξοδο της κρίσης. Ο κ. Τσίπρας περνάει τη γέφυρα των στεναγμών και το δείχνει με κάθε τρόπο και δεν πρόκειται να σωθεί με τα αποκόμματα και τα ρετάλια της πολιτικής, καθότι προοδευτικό μέτωπο με ακροδεξιούς υποστηρικτές της κυβέρνησης, εξωνημένους, και αγορασμένους από τα υπόλοιπα της δικής μας παράταξης δεν πρόκειται να υπάρξει. Την απάντηση θα τη δώσει ο λαός», τόνισε.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας στις επερχόμενες εκλογές, Μιχ. Κατρίνης, υπογράμμισε το μήνυμα που έρχεται από το παρελθόν για να δώσει ελπίδα στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ.«Πατρίς»


Πηγή