H Κεφαλονίτικη Διασπορά για το θάνατο του Ρισιάνου Παναγή Καπογιαννάτου

Έφυγε στα 92 του χρόνια

H Κεφαλονίτικη Διασπορά θρηνεί το θάνατο του μεγάλου Ρισιάνου πατριώτη Παναγή Καπογιαννάτου, από το VirginiaBeach, USA, που έφυγε στα 92 του χρόνια, ταλαιπωρημένος από το πάρκινσον και καταπονημένος από τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου του γιού, Ηρακλή.

Ο Πανaγής υπήρξεν ηγετική μορφή στις επάλξεις της Ελληνικής Ομογένειας στις Η.Π.Α. και φλογερός Κεφαλονίτης.

Από τα πρώτα χρόνια του στις ΗΠΑ έγινε στέλεχος της ΑΧΕΠΑ, διετέλεσε επί μία δεκαετία Πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Norfolk, Virginiaκαι υπήρξεν ιδρυτικόν μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων "ΟΔΥΣΣΕΥΣ", την οποία αδιαλλείπτως υπηρέτησεν από όλες τις ηγετικές θέσεις και από το 2012 τιμήθηκε με τον τίτλο του επίτιμου Προέδρου της.

Η παρουσία του ήταν μια πηγή σιγουριάς και έμπνευσης, ο συνετός του λόγος ήταν οδηγός και πυξίδα μας, το χαμόγελό του ήταν ο κρίκος που μας κρατούσε όλους προσηλωμένους, ενωμένους και δυνατούς, η αγάπη του για την Κεφαλονιά μας ήταν τόσο μεγάλη, που όλοι γύρω του νοιώθαμε μηδαμινοί μειοδότες.

Το κενό δεν καλύπτεται. Θα ζεί αιώνια στην καρδιά και τη θύμησή μας.

Εκφράζουμε τα πιό θερμά μας συλληπητήρια στη αγαπημένη του σύζυγο, κυρία Ελένη και τον αγαπημένο του γιό Γιώργο.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 11:00 π.μ. στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού (7220 Granby Street Norfolk, VA US 23505).

όσοι επιτθυμούν να στείλουν λουλόυδια μπορούν επισκεπτόμενοι:

https://hd-oliver-funeral-apts-laskin-road-chapel.tributecenterstore.com/?OID=4225513

Για το Δ.Σ.

Διονύσιος Βλάχος Κώστας Βαγγελάτος

πρόεδρος γραμματέας


Πηγή