PhysioPlace – Παπαγεωργίου Σωκράτης: Βέλτιστη πρόληψη και αποκατάσταση

Το εργαστήριο φυσικοθεραπείας PhysioPlace του Παπαγεωργίου Σωκράτη στην οδό Κοκκίνου 5,μπήκε στην καθημερινότητα της ζωής του Πύργου εδώ και μερικές εβδομάδες.

Στο PhysioPlace παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, χρησιμοποιώντας κατάλληλες και σύγχρονες μεθόδους θεραπείαςκαθώς και τα ανάλογα μέσα με στόχο τη βέλτιστη πρόληψη και αποκατάσταση. Άμεσος στόχος είναι η ανακούφιση του ασθενούς από τα συμπτώματα και η γρήγορη επανένταξη του στην καθημερινότητα μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή.

Το εργαστήριο απαρτίζεται από εργονομικά σχεδιασμένους και μοντέρνους χώρους. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε ατομικές αίθουσες θεραπείας, για την άνεση των ασθενών, ενώ το θεραπευτικό γυμναστηρίου του χώρου είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Η θεραπευτική άσκηση αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι στο πλάνο αποκατάστασης. Κατόπιν αξιολόγησης οργανώνεται το πλάνο αποκατάστασης με στόχο τη μείωση του πόνου και την αύξηση της λειτουργικότητας.

Αναλαμβάνεται η πρόληψη και αποκατάσταση μυοσκελετικώνκακώσεων, νευρολογικών παθήσεων (αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νόσος Parkinson κ.α.) χρόνιων επώδυνων συνδρόμων, η αντιμετώπιση αρθροπαθειών,τενοντοπαθειών και αθλητικών κακώσεων. Επίσης εφαρμόζεται προεγχειρητική και μετεγχειρητική φυσικοθεραπεία, καθώς και επανεκπαίδευση ασθενών με χρόνιες καρδιοαναπνευστικές παθήσεις.

PhysioPlace
Παπαγεωργίου Σωκράτης
Κοκκίνου 5, Πύργος
2621026150


Πηγή