Πύργος: Αισιοδοξία για τη «3η Happy Day»

Με τα βλέμματα στραμμένα στη «Happy Day» ώστε η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, είναι οι έμποροι του Πύργου, γνωρίζοντας πως οι καταναλωτές έχουν ανάγκη από τέτοιες δράσεις που θα φτιάξουν την ψυχολογία τους και θα τους «βγάλουν» στην αγορά, η οποία με τη σειρά της θα πάρει μια μεγάλη «ανάσα».

Η επιτυχία των δυο προηγούμενων εκπτωτικών ημερών, τον Μάρτιο του 2017 και 2018 αντίστοιχα, έγινε η αφορμή για την επανάληψή της και φέτος, αφού κατά κοινή ομολογία η αγορά έχει ανάγκη από τέτοιες τονωτικές δράσεις. Έτσι, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και τη συνεργασία των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, και οι εκπτώσεις, σε κάποια είδη θα ξεπεράσουν το 70%. Εκπτώσεις όμως – σε μικρότερα ποσοστά – δεν αποκλείεται να βρουν οι καταναλωτές και σε κάποια είδη των νέων παραλαβών, δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν συμφέρουσες αγορές.

Πολιτιστικές δράσεις – χορευτικά, συναυλίες κ.α – δεν έχουν προγραμματιστεί από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου, όπως συμβαίνει στις «Λευκές Νύχτες» του Αυγούστου, ωστόσο πολλά καταστήματα έχουν ήδη προγραμματίσει δικά τους «happening».


Πηγή