Special Olympics Abu Bhabi-Dubai 2019: Η θερμή υποδοχή του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Χθες το απόγευμα υποδέχθηκε στο σταθμό του ΟΣΕ όπου και κατέφθασαν υπερήφανοι μαζί με τα μετάλλιά τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος.τους αθλητές της Πάτρας που κατάφεραν μεγάλες επιτυχίες με την ελληνική αποστολή στους αγώνες Special Olympics Abu Bhabi- Dubai 2019,

ΦΩΤΟ 1

ΦΩΤΟ 2

ΦΩΤΟ 3

ΦΩΤΟ 4

ΦΩΤΟ 5

«Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά της Πάτρας που κατακτούν κορυφές και μας σηκώνουν και εμάς ψηλά, μας διδάσκουν με τη δύναμη, τη θέληση και την αποφασιστικότητά τους» δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος. «Αυτά τα παιδιά είναι η δύναμη της πόλης, είναι η ελπίδα της».

Οι Πατρινοί αθλητές των Προπονητικών Προγραμμάτων SPECIAL OLÝMPICS HELLAS Πάτρας που συμμετείχαν επέστρεψαν με 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια.

Οι Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Πετρόπουλος Δημήτρης(τερματοφύλακας) και Παπαγιάννης Παναγιώτης έλαβαν μέρος στην Ομάδα Ποδοσφαίρου Unified 7×7 της Ελληνικής Αποστολής η οποία κέρδισε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο!! (Τελικός: Έλλαδα -Αλγερία 2-2 (4-2 στα πέναλτυ).

Στην ομάδα της Κολύμβησης της Ελληνικής Αποστολής συμμετείχε η αθλήτρια Μπατζή Ανδριάνα η οποία κέρδισε την 4η θέση στα 50 μ ελεύθερο και 6η θέση στα 100 μ ελεύθερο. Η αθλήτρια Δρίβα Κωνσταντίνα συμμετείχε με την ομάδα της επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ελληνικής Αποστολής και κέρδισε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ο Τριγάζης Κωνσταντίνος αθλητής συμμετείχε με την ομάδα στίβου της Ελληνικής Αποστολής στην ρίψη σφαίρας και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος η Ζαμπάνια Ηλέκτρα συμμετείχε με την ομάδα ποδηλασίας της Ελληνικής Αποστολής κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα. Τους αθλητές συνόδευε η συντονίστρια των Προγραμμάτων SOH Πάτρας-Ν Αχαΐας κυρία Βασιλική Χατζησλάβου.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Μαρτίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία