Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βρουσάι ο Ολυμπιακός!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάριο Βρουσάι με τη φανέλα της Βίλεμ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, οδηγούν τους ερυθρόλευκους να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες των ερυθρόλευκων τα τελευταία χρόνια είναι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Ολυμπιακό, την εφετινή σεζόν.

Βλέποντας, ο νεαρός εξτρέμ πως υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός αποφάσισε εν κοινή συναινέσει με τον Ολυμπιακό, να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού. Η συγκεκριμένη επιθυμία ήταν για να δει ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την μελλοντική εξέλιξη του.

Ενδιαφέρον έδειξε η Βίλεμ, η οποία τον απέκτησε ως δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Βρουσάι να έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ να τον έχουν στα ραντάρ τους, ενόψει του καλοκαιριού.

Ο δανεισμός του 20χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Με τον Ολυμπιακό να σκοπεύει να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί του, αφού στο λιμάνι θέλουν να επενδύσουν στις ικανότητες του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα του προφέρουν νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει καλύτερα οικονομικά δεδομένα και προοπτική. Ο Βρουσάι γνωρίζει πως εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας αποκομίσει αρκετές εμπειρίες από την Ολλανδία θα έχει την ευκαιρία του.

Αν υπογράψει και εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δοθεί, θα τραβήξει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά και ίσως μπορέσει να αποτελέσει το νέο αστέρι του Ολυμπιακού.

thrylos24.gr

The post Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βρουσάι ο Ολυμπιακός! appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή