Στην Εισαγγελέα ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας για τις διακοπές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ.

Κοινωνία Στην Εισαγγελέα ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας για τις διακοπές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ.

Την αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου προκάλεσε η αναγγελία του ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης, το Σάββατο 6 Απριλίου, ενώ έγινε και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, «Για άλλη μία φορά η ΔΕΔΔΗΕ προγραμμάτισε διακοπή ρεύματος με σκοπό την προγραμματισμένη τακτική συντήρηση του δικτύου στο κέντρο της πόλης ώρες αιχμής.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας με τον Πρόεδρο Κώστα Μουζακίτη και τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Στράτο Ταγκατίδη, επισκέφθηκαν την Διεύθυνση της ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας και κατέθεσαν τις απόψεις τους και την αντίθεσή τους σε αυτές τις πρακτικές και πίεσαν για αλλαγή ώρας ή ημερομηνίας της διεξαγωγής των εργασιών.

Η απάντηση και η στάση ήταν κάθετα αρνητική στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου μας και γι΄αυτό τον λόγο η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Πρέπει επιτέλους η ΔΕΔΔΗΕ να καταλάβει ότι για να μπορούμε εμείς οι πελάτες της να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς αυτήν θα πρέπει να διενεργεί τις προγραμματισμένες τακτικές συντηρήσεις του δικτύου σε ώρες που δεν επηρεάζουν την αγορά».

*Την ίδια στιγμή ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε διακοπή ρεύματος λόγω έργων στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 7/4 και στη Γαρίτσα τη Δευτέρα 8/4.


Πηγή