Άκυρο ρίχνει ο Τραμπ σε δείπνο με δημοσιογράφους

Άκυρο ρίχνει ο Τραμπ σε δείπνο με δημοσιογράφους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όπως ακριβώς έκανε το 2017 και 2018, δεν θα συμμετάσχει, στα τέλη Απριλίου, στο περίφημο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, το οποίο χαρακτήρισε σήμερα ως ανιαρό αλλά και πάρα πολύ αρνητικό.

Το γκαλά, μια ετήσια εκδήλωση της πολιτικής ζωής της Ουάσιγκτον, τιμά την ελευθερία του Τύπου και προσφέρει την ευκαιρία στον πρόεδρο να εκφωνήσει μια ομιλία, που τη χαρακτηρίζει, σε πολλές περιπτώσεις, ο αυτοσαρκασμός, για τα πεπραγμένα της χρονιάς που τρέχει, ενώ δεν διστάζει να βρεθεί στο στόχαστρο των σατιρικών πυρών ενός κωμικού ηθοποιού.

Απουσία ενός κωμικού στο πρόγραμμα της βραδιάς του 2019, που έχει προγραμματιστεί για την 27η Απριλίου, ο Ντόναλντ Τραμπ, οι σχέσεις του οποίου με πολλά ΜΜΕ παραμένουν τεταμένες, είχε υπονοήσει, τον Νοέμβριο, ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να δώσει το παρόν, όπως οι Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί προκάτοχοί του.

Εν τέλει, ο δισεκατομμυριούχος θα σνομπάρει και φέτος το νέο ραντεβού για να παραστεί, αντ’ αυτού σε μια συγκέντρωση υπό το σύνθημα «Make America Great Again».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/359335-Akyro-richnei-o-Tramp-se-deipno-me-demosiographoys ΚΟΣΜΟΣ

The post Άκυρο ρίχνει ο Τραμπ σε δείπνο με δημοσιογράφους appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή