Έλενα Κονιδάρη- Αντωνοπούλου: «Νέο κρούσμα απρέπειας και έλλειψης σεβασμού»


Την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Πολάκης στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Στ. Κυμπουρόπουλο σχολιάζει η Έλενα Κονιδάρη- Αντωνοπούλου, αναφέροντας πως:

«Μετά το ρατσισμό που επιδεικνύει στην αριστεία με το νόμο που ψήφισε για την Παιδεία, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να υιοθετήσει τη ρατσιστική συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη προς τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Πολύ φοβάμαι ότι το νέο κρούσμα απρέπειας και έλλειψης σεβασμού του κυβερνητικού στελέχους απέναντι στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ επιβεβαιώνει ότι, δυστυχώς, ο κ. Πολάκης βλέπει στον καθρέπτη το πρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο κ. Τσίπρας βλέπει στον καθρέπτη το πρόσωπο του κ. Πολάκη. Πως αλλιώς μπορεί να δοθεί εξήγηση στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός καλύπτει τον αναπληρωτή υπουργό ακόμα και όταν ο δεύτερος εξαπολύει ανήθικες πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις.

Ο καθένας μας κρίνεται από την προσωπική του διαδρομή, τις πράξεις του, το ήθος του, την κοινωνική (ή αντικοινωνική στην περίπτωση του κ. Πολάκη) συμπεριφορά του. Ο Στ. Κυμπουρόπουλος έχει να επιδείξει μια λαμπρή στάση ζωής που αποτελεί θετικό παράδειγμα για όλους μας. Μας διδάσκει ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για την κατάκτηση δικαιωμάτων που για κάποιους θεωρούνται αυτονόητα και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια κερδίζεται καθημερινά κόντρα στην γραφειοκρατία ή στους κ. Πολάκηδες που έμαθαν να τσαλακώνουν όποιους δεν συμφωνούν με την πολιτική τους».


Πηγή