Έτσι θα είναι οι εγκαταστάσεις Λαδόπουλου μετά την ανάπλαση. Εν μέσω αντιδράσεων πέρασε το έργο από το Περιφερ […]

Στο χορό των αντιδράσεων για το κοινό σχέδιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων για την αξιοποίηση του Λαδόπουλου μπήκε χθες το περιφερειακό συμβούλιο, με ηχηρή τη διαφοροποίηση εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου, στην εισήγηση της περιφερειακής αρχής του Απ. Κατσιφάρα.

Στο συμβούλιο τέθηκε προς έγκριση το σχέδιο για τη δημιουργία του νέου διοικητηρίου της περιφέρειας στο χώρο της πρώην Χαρτοποιίας, σε συνδυασμό με τη δωρεάν παραχώρηση από τον δήμο, στην περιφέρεια, για τριάντα χρόνια.

Ο κ. Αλεξόπουλος ο οποίος είναι και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, στάθηκε στο γεγονός ότι η απόφαση της δημοτικής αρχής να παραχωρήσει το χώρο, δεσμεύει την πόλη προεκλογικά ενώ θα έπρεπε να απαιτούνται ευρείες συναινέσεις. Κάτι το οποίο δεν έχει φροντίσει να εξασφαλίσει, κατά τον κ. Αλεξόπουλο, ο Κώστας Πελετίδης.

Αιχμές για πρώην συντρόφους που μεταβάλλουν τη στάση τους για το θέμα άφησε ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Σάκης Μαυρόγιαννης.

Τελικά, η εισήγηση της περιφερειακής αρχής για την αξιοποίηση του Λαδοπουλου, ψηφίστηκε απ όλες τις παρατάξεις, πλην της ΑΡΠΑ.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία