«Έφυγε» από την ζωή ο Ηλείος διαιτητής Γιώργος Κυριαζής

Στο πένθος βυθίστηκε το πρωί της Κυριακής, για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ηλειακή διαιτησία και η τοπική κοινωνία (είχε προηγηθεί ο θάνατος του Γιώργου Τσιομήτα), από την απώλεια του πολύ γνωστού διαιτητή και υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Κυριαζή.

Ο Γιώργος Κυριαζής, “έγραψε” χιλιάδες χιλιόμετρα στα Ηλειακά γήπεδα ως διαιτητής για πάρα πολλά χρόνια, έως πέρυσι που εγκατέλειψε την ενεργό δράση, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε και προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας όπου και υπηρετούσε , έχοντας κατακτήσει και πρωταθλήματα.

Οι φίλοι του διαιτητές , αλλά και οι συνάδελφοι του στην αεροπορία, έχουν να μιλούν για έναν έντιμο άνθρωπο και μαχητή… της ζωής! Τα τελευταία χρόνια έδωσε μάχη για να νικήσει τον καρκίνο και να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε και “έσβησε” σε ηλικία 46 ετών.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Με απόφαση της ΕΠΣΗ στους Κυριακάτικους αγώνες της διοργανώτριας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, κάτι που θα γίνει και την επόμενη αγωνιστική!

Η κηδεία του Γιώργου Κυριαζή θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στις 5.30 μ. μ. από τον Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Πύργου.

Η εφ.«Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην Ηλειακή Διαιτησία!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…


Πηγή