Ήλιδα – Νέα Μέρα: Με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο ο πυροσβέστης Αντώνης Παναγόπουλος

Την υποψηφιότητα του πυροσβέστη, κ. Αντώνη Παναγόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Παναγόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το νέο αναπτυξιακό χάρτη του Δήμου Ήλιδας, ύστερα από τις στέρεες βάσεις που έθεσε η Δημοτική αρχή του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ήρθε η ώρα να τον σχεδιάσουμε όλοι μαζί, ώστε να γίνει απολύτως δίκαιος για όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε περιοχής και στις πραγματικές ανάγκες και στα «θέλω» τους.

Η γνώμη του κάθε δημότη και της κάθε δημότισσας θα είναι απόλυτα σεβαστή και τίποτα δεν θα γίνεται ερήμην τους, όπως θα συνεχίσει να συμβαίνει από την παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Η ανάπτυξη και οι προοπτικές του Δήμου μας επιθυμούμε σε αυτή την τετραετία να αποτελέσουν προτεραιότητα για την αναγέννηση της υπαίθρου μας.

Αυτοί οι στόχοι με βρίσκουν ένθερμο υποστηρικτή και για το λόγο αυτό συστρατεύομαι μαζί με τον επιτυχημένο Δήμαρχο Ήλιδας σε αυτόν το νέο του αγώνα, με κεντρικό σύνθημά μας “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ για όλους και σε όλα!”».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αντώνης Παναγόπουλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να διαμένει έως σήμερα στην Τοπική Κοινότητα Περιστερίου Δήμου Ήλιδας.

Είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα και υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει ταμίας και έφορος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας.


Πηγή