Ήλιδα – Νέα Μέρα: Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι για την Τ.Κ. Καρδαμά με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Τους πέντε πρώτους υποψηφίους της παράταξής «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στην Τοπική Κοινότητα Καρδαμά παρουσίασε ο Δήμαρχος Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Πρόκειται για τους κ.κ. Δημήτρη Αρβανιτάκη – νυν πρόεδρο της Τ.Κ. Καρδαμά, Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, Αθανάσιο Αποστολόπουλο, Γεωργία Αντωνοπούλου και Ελένη Μιχαλοπούλου.

Και οι πέντε υποψήφιοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας –μεταξύ άλλων– σε κοινή τους δήλωση: «Αποτελεί μεγάλη μας τιμή και χαρά να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, για την Τοπική Κοινότητα Καρδαμά.

Τα τελευταία πέντε χρόνια με την δημοτική αρχή του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου εκτελείται και έχει δρομολογηθεί ένα μεγάλο έργο στον Δήμο μας, αλλά και μία προσπάθεια ανάδειξης των δημοτικών του διαμερισμάτων, όπως είναι και η επί δεκαετίες πριν ξεχασμένη Τοπική Κοινότητα Καρδαμά που εμείς εκπροσωπούμε.

Όλο αυτό το διάστημα των πέντε έχουν μπει γερά και σταθερά τα θεμέλια για την ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και την αξιοποίησή της τα επόμενα χρόνια. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να βρεθούμε στο πλευρό του Δημάρχου Ήλιδας εν όψει των εκλογών του Μαΐου».


Πηγή