Ανακοίνωσε Σούζα ο Τ.Λουκόπουλος-Υποψήφιος με την Ενωτική πρωτοβουλία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος συναντήθηκε και είχε μακρά συζήτηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας (ΟΕΒΕΣΝΔ) Ταξιάρχη Σούζα.

Κατά τη διάρκειά της, αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα του Εμπορικού και Επαγγελματικού κόσμου της περιοχής και συζήτησαν πιθανές λύσεις που μπορούν να δοθούν με παρεμβάσεις του Δήμου Ναυπακτίας. Διαπιστώθηκε ότι πρέπει να γίνει πιο στενή η συνεργασία του κόσμου του εμπορίου με τον Δήμο. Εξ’ άλλου η μεταξύ τους συνεργασία έχει φέρει μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα.

Πρόσφατα η συνεργασία Δήμου και Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, οδήγησε στην κατάθεση της πρότασης για Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στη Ναύπακτο. Η πρόταση πέρασε την α’ φάση της αξιολόγησης και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η τοπική κοινωνία θα κερδίσει μια χρηματοδότηση 1.800.000 €. Απ’ αυτά, τα 300.000€ περίπου θα κατευθυνθούν σε 150 εμπορικές επιχειρήσεις για αναβάθμιση της πρόσοψης των καταστημάτων τους. Το 1.500.000€ θα χρηματοδοτήσει παρεμβάσεις ανάπλασης αλλά και «έξυπνης πόλης» (κυρίως με τη λειτουργία προηγμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο).

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος πρότεινε στον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΔ να είναι υποψήφιος με την Ενωτική Πρωτοβουλία για να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τον κ. Σούζα που δήλωσε ότι τον τιμά τον ίδιο προσωπικά, αλλά και σηματοδοτεί μια όλο και καλύτερη συνεργασία Δήμου και Εμπόρων και Επαγγελματιών. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Δημάρχου, αλλά και στη δουλειά που έχει γίνει στη Ναυπακτία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ταξιάρχης Σούζας είναι γνωστός στους Ναυπάκτιους, λόγω της πολύχρονης επιτυχημένης επαγγελματικής, συνδικαλιστικής και κοινωνικής του δραστηριότητας.

Ειδικότερα έχει ενεργή συμμετοχή σε διάφορους συνδικαλιστικούς φορείς, προσπαθώντας να προωθήσει και να δώσει λύση σε διάφορα θέματα που απασχολούν τον επαγγελματικό κόσμο της πόλης μας.

Αυτήν την περίοδο είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΣΒΕΕ, καθώς και στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών και Εμπόρων Κρέατος.

Ταυτόχρονα έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος , ενώ είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας (ΟΕΒΕΣΝΔ), καθώς και του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Δεν μπορούμε δε να παραλείψουμε την ενεργή συμμετοχή του σε διάφορες επιτροπές του Δήμου Ναυπακτίας.

The post Ανακοίνωσε Σούζα ο Τ.Λουκόπουλος-Υποψήφιος με την Ενωτική πρωτοβουλία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή