Ανακοίνωση της παράταξης του Υπ. Δημάρχου Ναυπακτίας Ανδ.Κοτσανά για το λόγο που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιό […]

Με μια λιτή ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook η παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Κοτσανά απαντά στο άρθρο της εφημερίδας «Εμπρός Ναυπάκτου» το οποίο αναδημοσιεύτηκε και από το Nafpaktianews.gr και έκανε λόγο για ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς και η παράταξη του αποφεύγουν την δημοσιότητα.

Αναλυτικά το πόστ που έγινε στο facebook

Με αφορμή το άρθρο της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ και την αναδημοσίευση του από το NafpaktiaNews.gr σχετικά με την απουσία μου από φωτογραφίες και ρεπορτάζ στα ΜΜΕ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πιστεύω ότι οφείλω να τοποθετηθώ δημόσια επ’αυτού.
Η εν γένει , έως τώρα, δημόσια παρουσία μου με αξιώματα τα οποία κατείχα και τα οποία μου έδωσε ο λαός της Ναυπακτίας, δεν σχετιζόταν ποτέ με το φαινόμενο της αυτοπροβολής, πράγμα το οποίο απεχθάνομαι και δεν είναι γνώρισμα της ιδιοσυγκρασίας μου.
Επειδή αισθάνομαι αυτάρκης και σίγουρος για αυτό που αποτόλμησα, δεν θα μπω στη λογική της δημόσιας «πασαρέλας» ανταλλάσσοντας προσχηματικές χειραψίες και βγάζοντας φωτογραφίες στα πλατύσκαλα δημόσιων υπηρεσιών με ψεύτικο χαμόγελο, ούτε ταιριάζει στην πολιτική μου φιλοσοφία να επιλέγω την Μ. Παρασκευή για την παρουσίαση υποψήφιου με φόντο τον Ανεμογιάννη.
Τα παραπάνω δεν τα θεωρώ απαραίτητη προϋπόθεση για να πείσω τον πολίτη της Ναυπακτίας για την αξία και την αναγκαιότητα της υποψηφιότητάς μου.
Έτσι εξηγείται η απουσία μου από φωτογραφίες και ρεπορτάζ και έτσι θα το πάω μέχρι τέλους.

The post Ανακοίνωση της παράταξης του Υπ. Δημάρχου Ναυπακτίας Ανδ.Κοτσανά για το λόγο που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή