ΑΝ.Α.Σ.Α. Ιονίων Νήσων: «Δεν δίνουμε στηρίξεις».

Εκλογές ΑΝ.Α.Σ.Α. Ιονίων Νήσων: «Δεν δίνουμε στηρίξεις».

Απάντηση με δελτίο τύπου έδωσε η παράταξη ΑΝΑΣΑ με αφορμή δημοσίευμα του Corfutvnews.

Η απάντηση έχει ως εξής: «Με αφορμή την χοντροκομμένη προσπάθεια κατασκευής ψευδών ειδήσεων, για ακόμη μια φορά, κατά της ΑΝ.Α.Σ.Α. Ιονίων Νήσων και του επικεφαλής και Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, και σχετικά με δημοσίευμα στο corfutvnews, έχουμε να δηλώσουμε ξεκάθαρα τα εξής:

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δεν δίνει στήριξη ή χρίσματα σε υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές, σε κανένα δήμο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Στο πλαίσιο της πολιτικής ευγένειας και ευπρέπειας για όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης, και ως απορρέει από το θεσμικό ρόλο μας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενημερώνουμε όλους όσοι επιθυμούν για τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.

Ως εκ τούτου δεν εμπλεκόμαστε, ούτε συμμετέχουμε σε βυζαντινισμούς και “συνωμοσίες”. Κάποιοι, οι οποίοι θέλουν να λέγονται “δημοσιογράφοι” επέλεξαν με μισόλογα και αοριστολογίες να μας εμπλέξουν σε ίντριγκες. Δεν είναι η πρώτη φορά, είμαστε σίγουροι ούτε η τελευταία. Η ποιότητα της “δημοσιογραφίας” τους όμως, χωρίς πηγές, χωρίς διασταύρωση, χωρίς στοιχεία, αποδεικνύει την πανικόβλητη προσπάθειά τους να χτυπήσουν την ΑΝ.Α.Σ.Α. και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο, για την ικανοποίηση των δικών τους συμφερόντων, μιντιακών, πολιτικών και άλλων.

Άξιο το μεροκάματό τους. Εμείς συνεχίζουμε με έργα και δράσεις, κοντά στους ανθρώπους της εργασίας και του πολιτισμού. Εκεί είναι η θέση μας. Γιατί το δικό μας έργο συντελείται στο φως και όχι στο σκοτάδι».


Πηγή