Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα ταινία James Bond

Τα ονόματα των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία James Bond, την 25η κατά σειρά, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τη βρετανική telegraph, ο Rami Malek θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία James Bond μαζί με τον Daniel Craig.

Ο 37χρονος Malek βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του Freddie Mercury, που ενσάρκωσε στο Bohemian Rhapsody. Ο Daniel Craig αναμένεται να παίξει γι’ άλλη μια φορά -και ενδεχομένως τελευταία- το ρόλο του James Bond, ενώ ο Ralph Fiennes, ο Ben Whishaw, ο Rory Kinnear, η Naomie Harris και ο Jeffrey Wright θα πρωταγωνιστήσουν, επίσης, στην ταινία. Ο Malek υπαινίχθηκε σε μήνυμα του ότι θα παίξει έναν κακοποιό στην ταινία, σχολιάζοντας: «Θα φροντίσω ότι ο κ. Μποντ δεν θα έχει εύκολη βόλτα σε αυτή την 25η εκδρομή του».

Η ανακοίνωση των ονομάτων των πρωταγωνιστών έγινε στη Τζαμάικα, έξω από τη βίλα του συγγραφέα Ian Fleming. Το νησί της Καραϊβικής θα είναι μία από τις τοποθεσίες όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας, όπως επίσης η Νορβηγία, η Ιταλία, αλλά και το Λονδίνο. Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της ταινίας, που σήμερα αναφέρεται ως Bond 25, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.


Πηγή