Βασίλης Παναγόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Μπορούμε» του Στάθη Καννή

Φίλες και φίλοι,

θεωρώ δικαίωμα κάθε πολίτη και θεμέλιο της δημοκρατίας την συμμετοχή στην λήψη των αποφάσεων που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον μας.

Θεωρώ υποχρέωση κάθε πολίτη, στο μέτρο που του επιτρέπεται από τις προσωπικές του ιδιότητες και δυνάμεις, την προσφορά.

Προσφορά των ιδεών του, των γνώσεων και της εμπειρίας του για τον στόχο, που πρέπει να είναι κοινός, της υπερπήδησης των εμποδίων που καθηλώνουν το επίπεδο ζωής μας, τον στόχο της επίλυσης των προβλημάτων που μαστίζουν την καθημερινότητά μας, και τον σχεδιασμό ενός μέλλοντος καλύτερου για την πόλη, τον Δήμο μας, εμάς και τα παιδιά μας.

Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο ως σύμβουλος της πλειοψηφίας και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύργου, όσο και από την θέση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας, εδραίωσε την πεποίθησή μου ότι τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, γίνονται ανυπέρβλητα αν δεν προσπαθήσεις με ρεαλισμό και σκληρή δουλειά να τα επιλύσεις.

Σε έναν απολογισμό της διαδρομής των τελευταίων ετών νοιώθω υπερήφανος για το έργο που έγινε και με την δική μου συμμετοχή στην διοίκηση του Δήμου Πύργου, αισθάνομαι δικαιωμένος για τα θεμέλια που τέθηκαν αλλά και βαθιά προβληματισμένος και απογοητευμένος από την απαξίωση όσων είχαν δρομολογηθεί και την τελευταία 4ετία εγκαταλείφθηκαν.

Η εικόνα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα ανικανότητας της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ρεαλισμός και όραμα για να βελτιωθεί η καθημερινότητα, να νοικοκυρευθεί ο Δήμος και να εξέλθουμε από την βαθειά κρίση στην οποία έχουμε περιέλθει.

Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές επιθυμώντας να εισφέρω την γνώση και την εμπειρία μου στην απαιτητική προσπάθεια εξόδου του Δήμου μας από το αδιέξοδο.

Συμπορεύομαι με τον ΣΤΑΘΗ ΚΑΝΝΗ στην δημοτική παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας.

Τα επιστημονικά μου εφόδια και η επαγγελματική μου εμπειρία, η κοινωνική μου παρουσία και η συνδικαλιστική μου δράση κυρίως όμως η μέχρι σήμερα συμμετοχή μου στην διοίκηση του Δήμου Πύργου συνθέτουν την εικόνα μου ως υποψηφίου.

Φίλες και φίλοι

Δεν ζητώ απλά την ψήφο σας.

Υπολογίζω στην συνεργασία μαζί σας γιατί η προσπάθεια είναι κοινή.

Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ το καλύτερο.

Όλοι μαζί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να εργασθούμε για την πόλη και τον Δήμο που μας αξίζει.

Βασίλης Παναγόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Παράταξη Μπορούμε-Στάθης Καννής

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Παναγόπουλος γεννήθηκε στο Βασιλάκι Αρχ. Ολυμπίας .

Από το έτος 1960 κατοικεί στον Πύργο.

Φοίτησε στην πολυτεχνική σχολή της Νάπολης στην Ιταλία και απέκτησε το πτυχίο του πολιτικού μηχανικού – συγκοινωνιολόγου με άριστα.

Από το έτος 1976 ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού στον Πύργο.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει εκλεγεί από το έτος 2016 μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ, της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Δυτ.Ελλάδας του ΤΕΕ και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργολάβων δημοσίων έργων και του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελλάδας.

Από το έτος 2007 έως το έτος 2014 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου και εφεξής είναι Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Μαρίνα Μπεβούδα ενώ από τον γάμο του με την Πόπη Παγώνη έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σωτήρη, απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Wolverhampton Αγγλίας και την Εβελίνα, απόφοιτο της σχολής Αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου – διακόσμησης του ΤΕΙ Αθηνών που συνεργάζονται μαζί του στο τεχνικό γραφείο που διατηρούν στον Πύργο.


Πηγή