Γ.Λίτης: «Το Λιμνοχώρι είχε από την αρχή την καλύτερη ομάδα»


Ο Γιάννης Λίτης υπερασπίστηκε επάξια την εστία του Λιμνοχωρίου στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και προσέθεσε άλλη μία άνοδο στο ενεργητικό του.

Η πολύτιμη εμπειρία και οι ικανότητες του βοήθησαν σημαντικά τους «πράσινους», που είχαν την καλύτερη άμυνα στον όμιλο και γενικότερα το πιο σταθερό σύνολο σε απόδοση και διάρκεια. Το Λιμνοχώρι εξασφάλισε την 1η θέση και την απευθείας άνοδο από την περασμένη αγωνιστική και ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας από την Δυτική Αχαϊα μίλησε στο westcity.gr για την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα και για μένα προσωπικά, αφού πήραμε το πρωτάθλημα και είχαμε την καλύτερη άμυνα στον πιο δύσκολο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ, κατά την γνώμη μου.

Ήμασταν οικογένεια, παίκτες και διοίκηση. Αυτό βγήκε και στο γήπεδο και στο τελικό αποτέλεσμα, που θα είχε έρθει πιο άμεσα, αν δεν είχαμε την ατυχία με την αφαίρεση των βαθμών. Είχαμε από την αρχή την καλύτερη ομάδα όπως έδειξαν τα αποτελέσματα και με τις σωστές προσθήκες της διοίκησης τον Γενάρη σε καίριες θέσεις γίναμε ακόμα καλύτεροι.

Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα και λόγω παικτών προπονητή και διοίκησης και λόγω αποτελέσματος, αφού πάντα ο στόχος μου είναι το πρωτάθλημα.»


Πηγή