Γ. Τρεπεκλής: «Με επιστημονική τεκμηρίωση θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να θέσουμε τις βάσεις […]

Εκλογές Γ. Τρεπεκλής: «Με επιστημονική τεκμηρίωση θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να θέσουμε τις βάσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη».

Το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» Γιάννης Τρεπεκλής συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε τα νέα γραφεία του 16ου περιφερειακού τμήματος Ιονίων νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του κ. Θόδωρο Παγκράτη και μέλη του Δ.Σ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Παγκράτης είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για μια σειρά κλαδικών ζητημάτων, αλλά και θεμάτων που άπτονται κερκυραϊκού ενδιαφέροντος, καθώς και προτάσεων τόσο για την επίλυση τοπικών προβλημάτων, όσο και για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κέρκυρας.

Μετά την συνάντηση ο κύριος Γιάννης Τρεπεκλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του 16ου περιφερειακού τμήματος Ιονίων νήσων για την υποδοχή τους στα νέα γραφεία και κυρίως για την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.

Το οικονομικό επιμελητήριο αποτελεί θεσμοθετημένο σύμβουλο της πολιτείας και οφείλουν όλοι οι θεσμικοί φορείς και οι εκπρόσωποι τους να το συμβουλεύονται σε μια σειρά θεμάτων. Η τεχνοκρατική προσέγγιση, η αντικειμενικότητα, η επιστημονική τεκμηρίωση των θέσεων τόσο του Δ.Σ. όσο και των μελών του 16ου περιφερειακού τμήματος Ιονίων νήσων μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία να εδράζονται σημαντικές αποφάσεις για το νησί μας και τον Δήμο μας.

Οφείλουμε όλοι μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια ώστε πλέον να μην μιλάμε μόνο για επίλυση προβλημάτων, αλλά για ανάπτυξη και αξιοποίηση όλων των πόρων που διαθέτει το νησί μας και ο Δήμος μας για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλέστερο και ποιοτικότερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ για την επιλογή της θέσης των νέων γραφείων του Οικονομικού Επιμελητηρίου, γιατί έτσι συμβάλουν με τον τρόπο τους στην επίλυση του οξυμένου κυκλοφοριακού προβλήματος, που για τον συνδυασμό μας είναι μείζονος σημασίας.

Τέλος θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αν ο Κερκυραϊκός λαός μας επιλέξει ως την επόμενη δημοτική αρχή, θα συνεργαστούμε στενά με το Οικονομικό Επιμελητήριο, όπως θα κάνουμε με όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας, γιατί μόνο με την συνεργασία και την επιστημονική τεκμηρίωση θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να θέσουμε τις βάσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη».


Πηγή