Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι υπεύθυνη να παίρνει θέση τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγάλα προβλήματα, όπως και για τα τοπικά αλλά και για τα γενικά, διότι όλα αφορούν και συνδέονται με την καθημερινότητα του κάθε δημότη και δημότισσας.

Έτσι ως Λαϊκή Συσπείρωση Διεκδικούμε:

  • Την καθολική παροχή υψηλού επιπέδου δωρεάν υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόνοιας, με την ανάπτυξη, στελέχωση και εξοπλισμό των αναγκαίων υποδομών και χρηματοδότηση αποκλειστικά από το κράτος.
  • Την κάλυψη των αναγκών σε σχολική στέγη, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, υποδομές αθλητισμού, πολιτισμού, ελεύθερων χώρων.
  • Τη φροντίδα και αγωγή όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας, την προστασία των ΑμΕΑ, των ηλικιωμένων μέσα από ένα διευρυμένο κρατικό δίκτυο δομών. Την πρόσληψη του αναγκαίου για τη λειτουργία τους προσωπικού.
  • Την κρατική χρηματοδότηση και υποδομές για τον πολιτισμό, τον μαζικό αθλητισμό, για τους φορείς και τα σωματεία που οργανώνουν αυτές τις αναγκαίες δραστηριότητες στις γειτονιές και τις πόλεις.
  • Τον συνολικό σχεδιασμό και τη χρηματοδότηση από το κράτος όλων των αναγκαίων μέτρων και έργων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς κ.λπ.), της μεγάλης έκτασης βιομηχανικών και άλλων ατυχημάτων, μολυσματικών εστιών.
  • Τη δημόσια και δωρεάν κάλυψη σε αναγκαίες υποδομές για τον λαό σε ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση.
  • Την προστασία του περιβάλλοντος: Ατμόσφαιρα, νερό, πράσινο και ελεύθεροι χώροι. Ασφαλή διευθέτηση των ρεμάτων. Εξασφάλιση των αναγκαίων έργων οδοποιίας.
  • Τη διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες, με σεβασμό στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία, στους φυσικούς πόρους και όχι με κριτήριο την επιχειρηματική κερδοφορία.

Σε αυτόν τον αγώνα συντάσσονται συνεχώς άνθρωποι του μόχθου στηρίζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Έτσι σήμερα στο πρώην Δημαρχείο Κάστρου-Κυλλήνης ανακοινώνουμε 13 ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ακολουθούν με αλφαβητική σειρά:

  1. ΖΟΡΜΠΑΣ ΖΩΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Συνταξιούχος
  2. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Οικιακά
  3. ΚΑΤΣΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ Οικοδόμος
  4. ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Οικιακά
  5. ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ Οικιακά
  6. ΚΟΚΟΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  7. ΜΕΜΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΤΡΥΦΩΝ Συνταξιούχος
  8. ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Συνταξιούχος
  9. ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ελεύθερος Επαγγελματίας
  10. ΣΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΕΛΙΟΥ Συνταξιούχος
  11. ΣΥΛΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επαγγελματίας
  12. ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ Υπάλληλος Δασικής Υπηρεσίας
  13. ΤΣΑΝΟΥ – ΜΕΤΣΟΒΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΠΑΝΤΟΣ Εργάτρια


Πηγή