Δημήτρης Μπαρμπούνης : Κάλεσμα για συστράτευση με το Ν. Φαρμάκη


26 Μαΐου Αλλάζουμε σελίδα

Κάλεσμα για συστράτευση με τον υποψήφιο για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη , απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων Πείρος Δημήτρης Μπαρμπούνης. Αναλυτικά αναφέρει :

Εμπιστευόμαστε έναν άνθρωπο με όραμα σχέδιο για μια περιφέρεια της ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο και όχι ουραγοί σε όλους τους δείκτες αξιολόγησης . Όλοι εμείς αγωνιζόμαστε ώστε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να φύγει μπροστά μακριά από πελατειακές σχέσειs για να πάρουμε πίσω όλες τις ευκαιρίες ανάπτυξης που μας αναλογούν . Όλοι πρέπει να συστρατευθούμε μαζί για να έχουμε στις 26 Μαΐου το βλέμμα μας στο μέλλον με αισιοδοξία . Για το πρόσωπό μου η μάχη για την Νίκη της παράταξης είναι καθημερινή επαφή συνεχής με τον κόσμο καθημερινή με παραγωγικές τάξεις διάφορες υπηρεσίες και τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα και θετικά .

Ζήτω όλοι να είμαστε δίπλα στο Νεκτάριο να αφήσουμε το εγώ και να συστρατευθούμε στο εμείς.

Ακόμα τελειώνοντας θέλω να δηλώσω για ακόμα μια φορά ό,τι αφορά τις δημοτικές εκλογές τις περιοχής μου δεν με άφορα ποιος θα εκλεγεί αυτό θα το κρίνει ο κόσμος τις 26 Μαΐου . Εγώ θα αγωνιστώ για τα προβλήματα τις περιοχής μου αν με τιμήσετε με την ψήφο σας όπως έχω κάνει χρόνια τώρα από οποίο μετερίζι του αγώνα και να βρίσκομαι

Θα βοηθήσω οποιαδήποτε δημοτική Αρχή εκλεγεί, ώστε να φέρουμε λύσεις από πλευράς περιφέρειας τα σοβαρά προβλήματα που έχει η δυτική Αχαία οδός Πατρών Πύργου. Υδροδότηση αγροτών από φράγμα Πηνειού διάβρωση ακτών και αλλά πολλά . Κάποιοι ελάχιστη όμως που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και κάνουν συζητήσεις καφενείου θέλουν να με εντάσσουν σε διάφορες δημοτικές παρατάξεις επαναλαμβάνω ελάχιστοι είναι αυτή .

Αυτοί δεν αγαπούν την παράταξη μας ούτε θέλουν την νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές και έχουν και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς η θέλουν να γίνουν αρεστοί κάπου που δεν μπορώ να προσδιορίσω μέχρι τώρα. Βέβαια έχουν γνώση οι φύλακες. Αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι και ενδιαφέρομαι μόνο για την Νίκη της παράταξης μας στην περιφέρεια μέχρι τελευταία στιγμή για να βαδίσει ο τόπος μας το δρόμο της ανάπτυξης της προόδου και τα αυτονόητα να μην θεωρούνται πολυτέλεια .


Πηγή