Δημήτρης Χάρδας: Οικογενειακώς υποδέχθηκε το Αναστάσιμο φως στην Κυλλήνη

Οικογενειακά και παραδοσιακά, όπως επιτάσσει το έθιμο πέρασε το Πάσχα ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Δημήτρης Χάρδας.

Περιστοιχισμένος από την λατρεμένη του σύζυγο και τον αγαπημένο γιο τους, ο έμπειρος Αυτοδιοικητικός και εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» του Διονύση Μάλιαρη, εκκλησιάστηκε το βράδυ της Αναστάσεως στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Κυλλήνης.
Απλός και προσιτός όπως πάντα, ο Δημήτρης Χάρδας είχε την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να έρθει σε επαφή με τους συνδημότες του, οι οποίοι του επαναβεβαίωσαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Ωστόσο, ο κ. Χάρδας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αρκέστηκε σε ευχές:

«Απόψε η μέρα δεν προσφέρεται για πολιτικές δηλώσεις. Είμαστε εδώ στον περικαλλή ναό του Αγίου Διονυσίου, σαν απλοί προσκυνητές, ταπεινά μέλη του Χριστεπώνυμου πληρώματος της Εκκλησίας μας, για να πανηγυρίσουμε την εμφατική νίκη του Κυρίου μας επί του θανάτου.

«Ανέστη Χριστός εκ των νεκρών λύσας θανάτου τα δεσμά» έψαλε ο ιερός υμνωδός και καλεί με ενθουσιασμό όλους μας να ευαγγελισθούμε την ανείπωτη αυτή μεγάλη χαρά, αλλά και τους ουρανούς να υμνήσουν την δόξα του Θεού.

Σήμερα, άνθρωποι και άγγελοι συγχαίρουν και συγχορεύουν, διότι αναστήθηκε ο Χριστός και καταπατήθηκε ο θάνατος.
Εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου, σε όλους του Δημότες του ευλογημένου τόπου μας, οικογενειακή και προσωπική αγαλλίαση, επίτευξη των στόχων τους και πάνω απ’ όλα υγεία!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!»

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία