ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΔΑΣ: “Ανάσταση και για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης περιμένουν οι δημότες μας!”

Τις ευχές του για τις εορτές του Πάσχα, στέλνει στους δημότες της Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο Δημήτρης Χάρδας, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Δύναμη Ευθύνης».

Ο κ. Χάρδας που δίκαια θεωρείται το βαρύ «πυροβολικό» του Υποψήφιου Δημάρχου Διονύση Μάλλιαρη, είναι ένας από τους εμπειρότερους και πιο επιτυχημένους αυτοδιοικητικούς της περιοχής, με μακρά παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχοντας διατελέσει επικεφαλής σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο.

Στο Πασχαλινό μήνυμά του ο Δημήτρης Χάρδας, σημειώνει:

«Τις Άγιες αυτές ημέρες που διανύουμε, στέλνω τις ειλικρινείς και διαπρύσιες ευχές μου σε όλους τους συνδημότες μου!
Η μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης αποτελεί κάθε φορά μια μοναδική ευκαιρία και θρυαλλίδα για την πνευματική μας ελευθερία και την εσωτερική ανάσταση της ψυχής μας.
Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας, έχοντας στο νου μας τα θεόπνευστα μηνύματα της θυσίας του θεανθρώπου για το δημιούργημά Του, τον άνθρωπο.

Το φως της Αναστάσεως φωτίζει τα ερεβώδη μονοπάτια της ανθρώπινης ματαιοδοξίας και αλαζονείας, οδηγώντας τα βήματα και τον λογισμό μας στο απάνεμο λιμάνι της θεϊκής αγάπης.
Την πένθιμη ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας, την διαδέχεται η λύτρωση της Αναστάσεως, που με κατάνυξη, θαυμασμό και αδημονία αναμένει ολόκληρο το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας.

Το φετινό Πάσχα, συμπίπτει και με την τελική ευθεία για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Σημειολογικά, στην Ανδραβίδα-Κυλλήνη, οι δημότες αναμένουν την Ανάσταση της τοπικής κοινωνίας και της περιοχής τους, με την αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του Δήμου και την ανάταξη των μεγάλων δυνάμεων που αδιαμφισβήτητα διαθέτει .
Μετά τη «σταύρωση» του Δήμου, από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, έρχεται και η Ανάσταση του, από τους φίλεργους, διορατικούς και εμπνευσμένους συμπολίτες, που υπό την ηγεσία του Υποψηφίου Δημάρχου Διονύση Μάλιαρη έρχεται να βάλει τέλος στην αβελτηρία, την απραξία και το τέλμα της τελευταίας τετραετίας, χαρίζοντας ελπίδα και προοπτική στην πολύπαθη Ανδραβίδα-Κυλλήνη.

Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, αναλογιζόμενοι την οικονομική δυσανεξία του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας μας και τον Γολγοθά που ανεβαίνουν ενδεείς και εμπερίστατες οικογένειες, θεωρούμε βαρύ το χρέος που έχουμε ως νέα Δημοτική Αρχή, ώστε να ασκήσουμε λυσιτελείς πολιτικές για την πραγμαιτκή, ουσιαστική και μόνιμη ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας.

Αγαπητοί συνδημότες μου,

Εύχομαι ολόψυχα, Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες σας!
Ευλογημένη Ανάσταση, Καλό και Χριστιανικό Πάσχα, σε όλες τις οικογένειες και προσωπικά, σε κάθε έναν και σε κάθε μία συνδημότη-συνδημότισσα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης."

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    25 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία