Ηλεία: Πατέρας Αρετής «Θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου»

Να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση της κόρης του που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω, στις 23 Μαρτίου ζήτησε ο πατέρας της φοιτήτριας.

Μιλώντας στο Star ισχυρίστηκε πως η υπόθεση δεν πρόκειται για αυτοκτονία και όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

«Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς».

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήσαν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», προσέθεσε ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το σημείωμα και οι επόμενες κινήσεις
Γραφολογική πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να γίνει στο σημείωμα άφησε η φοιτήτρια πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Η οικογένεια θέλει να διαπιστώσει αν το έγραψε η ίδια, ή το συνέταξε υπό πίεση, όπως ισχυρίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου, με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν φίλοι της φοιτήτριας. Πρώτος θα καταθέσει ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.

Δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου επικοινωνιών της 22χρονης, προκειμένου να ανακτηθούν τα δεδομένα του facebook και του Instagram, τα αρχεία των οποίων μέσα στο ipad και στο laptop της Αρετής είχαν διαγραφεί, καθώς και τις συνδιαλέξεις που είχε μέσω του κινητού της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πηγή: news.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    4 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία